رفتن به محتوای اصلی

انتصاب (معاون پژوهشي دانشكده مهندسي عمران - آقاي دكتر نسيمي فر)

آقای دكتر ميرمحمدي ميبدي، رئیس دانشگاه صنعتي اصفهان طی حکمی آقای دکتر سید مهدی نسیمی فر را به سمت معاون پژوهشی دانشكده مهندسي عمران منصوب کرد.

با سلام و احترام،

بنا به پيشنهاد رئيس محترم دانشكده مهندسي عمران و تأييد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، به موجب اين حكم به سمت معاون پژوهشی دانشكده مهندسي عمران منصوب مي‌شويد.

اميد است با اتكال به ايزد منان و بهره مندي از همكاري ديگر همكاران محترم آن دانشكده، در انجام وظايف محوله و پيشبرد و اعتلاي آن دانشكده موفق و مؤيد باشيد.

سيد علي محمد ميرمحمدي ميبدي

رئیس دانشگاه صنعتي اصفهان