زمینه سازی برای گسترش همکاری های بین المللی بعنوان یکی از اهداف دانشکده مهندسی عمران از بدو تاسیس مورد توجه قرار گرفته است. جذب فارغ التحصیلان دانشگاه های برجسته دنیا بعنوان اعضای هیات علمی و تشویق و حمایت از اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای گذراندن دوره های فرصت مطالعاتی در خارج از کشور از جمله گام های کلیدی دانشکده در این راستا بوده اند. از اقدامات برجسته این دانشکده در همکاری های بین المللی می توان به برگزاری دوره مشترک کارشناسی مهندسی عمران با دانشگاه  Wuppertal آلمان از سال 1383 تا سال 1390 اشاره نمود.

در حال حاضر امور همکاری های بین الملل دانشکده مهندسی عمران به سرپرستی دکتر طاهریون در همکاری نزدیک با دفتر همکاری های بین الملل دانشگاه وظایفی همچون برنامه ریزی و اطلاع رسانی فراخوان های بین المللی، پیگیری تفاهم نامه های همکاری دانشکده با موسسات خارجی، انعکاس همکاری های اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دوره های فرصت مطالعاتی و سایر امور مرتبط را عهده دار است.