اطلاعیه مهم در خصوص تدریس دروس بصورت کلاس های مجازی

قابل توجه دانشجویان محترم دانشکده‌ی مهندسی عمران

با سلام و عرض تبریک به مناسبت آغاز سال جدید و با آرزوی سلامتی، شادابی و موفقیت برای کلیه‌ی شما عزیزان، بدینوسیله نکاتی را به اطلاع می‌رسانیم.

یک- طبق ابلاغیه‌ی جدید معاونت آموزشی دانشگاه در تاریخ بیست‌ونهم اسفند نودوهشت، مقرر شده است که تدریس همه‌ی دروس نظری دانشگاه در همه‌ی مقاطع به صورت مجازی ادامه یابد. بر این اساس ضرورت دارد کلیه‌ی دانشجویان عزیز به صورت رسمی و فعال در این فرآیند شرکت نمایند.
دو- لازم است فعلا با فرض عدم تشکیل کلاس‌های حضوری تا قبل از تاریخ سی‌ام فروردین ماه نودونه، محتوای درسی معادل حداقل سه هفته از کلاس‌های حضوری به صورت مجازی ارائه و تدریس شود.
سه- تاکید شده است که مطالب ارائه شده به صورت مجازی بعداً در کلاس‌های حضوری تکرار نخواهند شد.
چهار- لطفا همواره از طریق سامانه‌های رسمی دانشگاه مانندLMS و ELearning، ایمیل و سایر کانال‌های ارتباطی با اساتید، پیشرفت کلیه‌ی دروس خود را کنترل نمایید.

با تشکر از همکاری شما
هیات رییسه‌ی دانشکده‌ی مهندسی عمران