انتخاب کتاب "مقاومت مصالح پيشرفته" آقای دکتر سعادت پور به عنوان برترین های بيست و چهارمين دوسالانه جايزه كتاب اصفهان

در پایان بيست و چهارمين دوسالانه جايزه كتاب اصفهان، از كتاب منتشر شده توسط آقای دکتر سعادت پور هیئت علمی دانشكده مهندسي عمران دانشگاه صنعتي اصفهان تقدير به عمل آمد.

کتاب دكتر محمدمهدي سعادتپور كه با عنوان"مقاومت مصالح پيشرفته" در رشته مهندسی عمران  منتشر شده است، عنوان اثر شايسته تقدير گروه علوم کاربردی و علوم خالص اين دوره از جشنواره دوسالانه کتاب اصفهان را به خود اختصاص داد.

گفتنی است: بيست و چهارمين دوسالانه جايزه كتاب اصفهان با هدف شناسایی و معرفی کتاب های برتر در حوزه های مختلف و ارج نهادن و تکریم پدیدآورندگان و تولید کنندگان این آثار، 19 دی ماه در در مجتمع فرهنگی هنری فرشچیان اصفهان برگزار شد.