انتصاب آقای دکتر نورمحمدی به سمت معاون آموزشی دانشکده مهندسی عمران

آقای دكتر ميرمحمدي ميبدي، سرپرست دانشگاه صنعتي اصفهان طی  حکمی آقای دکتر نیما نورمحمدی را به سمت  معاون آموزشي دانشكده مهندسي عمران منصوب کرد.

با سلام و احترام،

بنا به پيشنهاد رئيس محترم دانشكده مهندسي عمران و تأييد معاون محترم آموزشي دانشگاه، به موجب اين حكم به سمت معاون آموزشي دانشكده مهندسي عمران منصوب مي‌شويد.

اميد است با اتكال به ايزد منان و بهره مندي از همكاري ديگر همكاران محترم آن دانشكده، در انجام وظايف محوله و پيشبرد و اعتلاي آن دانشكده موفق و مؤيد باشيد.

سيد علي محمد ميرمحمدي ميبدي
                                                                                                                 سرپرست دانشگاه صنعتي اصفهان