انتصاب معاون آموزشي دانشكده مهندسي عمران - آقاي دكتر سلجوقيان

آقای دكتر ميرمحمدي ميبدي، رئیس دانشگاه صنعتي اصفهان طی  حکمی آقای دکتر علیرضا سلجوقیان را به سمت  معاون آموزشي دانشكده مهندسي عمران منصوب کرد.

با سلام و احترام،

بنا به پيشنهاد رئيس محترم دانشكده مهندسي عمران و تأييد معاون محترم آموزشي دانشگاه، به موجب اين حكم به سمت معاون آموزشي دانشكده مهندسي عمران منصوب مي‌شويد.

اميد است با اتكال به ايزد منان و بهره مندي از همكاري ديگر همكاران محترم آن دانشكده، در انجام وظايف محوله و پيشبرد و اعتلاي آن دانشكده موفق و مؤيد باشيد.

سيد علي محمد ميرمحمدي ميبدي
                                                                                                                رئیس دانشگاه صنعتي اصفهان