برگزاری سیزدهمین کنگره ملی مهندسی عمران اردیبهشت ماه سال 1401در دانشکده مهندسی عمران به صورت مجازی

استادان فرهیخته، پژوهشگران ارجمند و دانشجویان گرامی

با سلام و احترام؛

دانشگاه صنعتی اصفهان افتخار دارد سیزدهمین  کنگره ملی مهندسی عمران را  در 21 و 22 اردیبهشت ماه سال 1401   در دانشکده مهندسی عمران به صورت مجازی برگزار نماید. این کنگره که بزرگترین رویـداد علمی سالانـه مهندسی عمران در سطح کشور می‌‌بـاشد، در ادامه مجموعه کنگره هـای مـلّی و بین‌المللی است که تحت نظارت هیأت امناءِ متشکل از نمایندگان شانزده دانشگاه و پژوهشگاه برتر کشور به صورت سالیانه برگزار می‌شود. این گنگره بستری است برای ارایه آخرین دستاوردهای علمی و فناورانه متخصصان دانشگاهی و فعالان صنعت ساخت و ساز (شامل مشاوران، پیمانکاران و دیگر ارایه دهندگان خدمات مهندسی). امید است با مشارکت فعال در این کنگره و تبادل اطلاعات میان موسسه‌های علمی و پژوهشی از یک سو و دست اندرکاران صنعت ساخت و ساز از سوی دیگر، پشتوانه علمی و زمینه مناسب جهت پیشرفت و گسترش فعالیت های مهندسی عمران  در جامعه فراهم گردد. محورهای  اصلی کنگره عبارتند از:

• سازه
    • زلزله
    • ژئوتکنیک
    • راه و ترابری
    • مهندسی و مدیریت منابع آب
    • مهندسی آب و سازه های هیدرولیکی
    • مهندسی سواحل، بنادر و سازه های دریایی
    • حمل و نقل
    • مهندسی و مدیریت ساخت
    • مهندسی محیط زیست
    • زمینه های مرتبط (سنجش از دور، تاب آوری زیر ساخت ها، مدیریت بحران، پدافند غیرعامل، اخلاق

مهندسی، معماری و شهرسازی، مواد و سازه های هوشمند، .....)

بر این اساس از جنابعالی دعوت می گردد با مشارکت، همراهی و ارسال مقالات در زمینه های مرتبط با محورهای کنگره، نسبت به اطلاع رسانی لازم به اساتید، پژوهشگران و دانشجویان اقدام فرمایید.

جهت کسب اطلاعات کامل تر لطفا به درگاه کنگره به نشانی www.13ncce.ir  مراجعه نمایید. مهلت ارسال چکیده مقالات 30 آبان و مقالات کامل 30 دی 1400 می باشد.

پیشاپیش از بذل توجهی که می فرمایید قدردانی می گردد.

کیاچهر بهفرنیا

دبیر سیزدهمین کنگره ملی مهندسی عمران