تقدیر از استعدادهای درخشان دانشکده مهندسی عمران و اعضای انجمن علمی دانشکده در سال ۹۸

در نشستی صمیمانه از استعدادهای درخشان دانشکده مهندسی عمران و اعضای انجمن علمی دانشکده در سال ۹۸ تقدیر شد. در این نشست که با حضور اعضای هیات رئیسه دانشکده مهندسی عمران و به صورت حضوری-مجازی تشکیل شد، دانشجویان به بیان دغدغه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند. همچنین اعضای هیات رئیسه نیز به تبیین برنامه‌ها و اهداف دانشکده در تربیت دانشجویان توانمند، بانشاط و باانگیزه علیرغم مشکلات و فشارهای بیرونی پرداختند.
در این نشست ضمن تقدیر از دانشجویان با رتبه‌های اول تا سوم ورودی ۹۵، ۹۶ و ۹۷ مقطع کارشناسی و ورودی ۹۸ مقطع کارشناسی ارشد، از آقای عرفان شهنازی به جهت کسب رتبه هفتم المپیاد مهندسی عمران در سال ۱۴۰۰ و اعضای انجمن علمی دانشکده که در جشنواره بین‌المللی حرکت در سال ۹۹ حائز رتبه سوم شدند، نیز تقدیر شد.
دانشجویان استعداد درخشان:
۱- خانم سارا فتحي (كارشناسي)
۲-آقاي عرفان شهنازي (كارشناسي)
۳-خانم مبينا تاكي  (كارشناسي)
۴-آقاي والا مزروعي (كارشناسي)
۵-خانم فرناز سادات شاهي (كارشناسي)
۶- آقاي علي معظماني (كارشناسي )
۷- آقاي امير حسين شاه زماني ( كارشناسي)
۸- خانم مهسا بختيار (كارشناسي ارشد)
۹- خانم مريم صادقي (كارشناسي ارشد)

رتبه هفتم المپیاد عمران:
آقای عرفان شهنازی

انجمن علمی (رتبه سوم جشنواره حرکت):
۱- محمد ضیائی قهنویه  دبیر انجمن
۲- محمد بناییان   نایب دبیر انجمن
۳- پارسا کلاهی  مسئول آموزش
۴- احمدرضا کریم‌زاده   مسئول تبلیغات
۵- حسین کریمی  مسئول روابط عمومی
۶- والا مزروعی  مسئول مسابقات
۷- پروین عزیزی  مسئول سمینار
۸- لعیا غرضی   مسئول بازدید
۹- آیدا عابدی  مسئول نشریه
هیات رئیسه دانشکده مهندسی عمران ضمن عرض تبریک، برای این عزیزان توفیق روزافزون و سلامتی و بهروزی آرزومند است. امید است که شرایطی فراهم شود که به نحو شایسته از این عزیزان تجلیل به عمل آید.