کسب مقام اول مسابقات بتن ، انجمن بتن آمریکا (ACI) - شاخه ایران توسط تیم منتخب دانشکده مهندسی عمران

كسب عنوان نخست دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در مسابقات انجمن علمی بین المللی بتن آمریکا(ACI)

بیست و دومین دوره مسابقات موسسه بتن آمریکا ACI – شاخه ایران همزمان با بیست و دومین دوره کنفرانس بتن و زلزله توسط مرکز تحقیقات بتن (متب) در تاریخ 4 و 5 دی ماه 1398 به میزبانی پردیس فنی و مهندسی شهید عباس پور دانشگاه شهید بهشتی در تهران برگزار شد.

گروه بتن دانشگاه صنعتی اصفهان متشکل از آقایان امیرحسین فلاح نسب، کیاوش فلاح مهرجردی، امیرحسین امیری قشلاقی، مهدی یزدانی و ادیب طاهری با راهنمایی اساتید دانشکده مهندسی عمران آقایان دکتر محمدرضا افتخار و دکتر پیام اسدی در دو گرایش مکعب بتنی هدفمند و قاب بتنی محافظ تخم مرغ در این دوره از مسابقات شرکت نمودند.

تیم مذکور در بین 24 تیم حاضر از دانشگاه­های کشور موفق به کسب مقام اول در گرایش مکعب بتنی هدفند شدند. تیم­های دانشگاه آزاد تهران واحد جنوب و دانشگاه آزاد یزد نیز به ترتیب در جایگاه­های دوم و سوم قرار گرفتند.

مکان رویداد:پردیس فنی و مهندسی شهید عباس پور دانشگاه شهید بهشتی در تهران