رفتن به محتوای اصلی
x

درباره ما

دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان، هم زمان با تاسیس این دانشگاه در سال 1356 کار خود را به عنوان یکی از نخستین مراکز آموزشی دانشگاه آغاز نمود و در طول سال هایی که از عمر آن می گذرد، همواره یکی از تاثیرگذارترین ارکان آموزش مهندسی عمران در استان اصفهان و همچنین سراسر کشور بوده است.

دانشکده مهندسی عمران مفتخر به بهره مندی از اساتید برجسته در زمینه های آموزشی و پژوهشی در سطح کشور و جهان است. کتاب های تالیف شده توسط اساتید این دانشکده همواره در زمره معتبرترین منابع آموزشی و مراجع مهندسی بوده اند و مقالات علمی منتشر شده توسط ایشان، در برترین مجلات بین المللی و با استنادات بالا به چاپ رسیده است. به دلیل برخورداری از امکانات آموزشی گسترده و فضای آزمایشگاهی و تحقیقاتی وسیع و مجهز، دانش آموختگان این دانشکده همیشه در زمره نخبه ترین و برترین های کشور بوده اند، و موفقیت های مستمر آنان درآزمون های ورودی کارشناسی ارشد و دکتری و المپیادهای دانشجویی، و نیز در طول تحصیل در مقاطع مختلف در دانشگاه های معتبر داخل و خارج ازکشور این مهم را به اثبات رسانده است.

بسیاری از دانش آموختگان این دانشکده برای ادامه تحصیل در دانشگاه های تراز اول دنیا پذیرفته شده و یا به عضویت هیات های علمی مجامع مذکور درآمده اند. این مسئله نشان از اعتماد مراکز علمی بین المللی به دانشکده عمران و کادر شناخته شده آن دارد. حفظ کیفیت و رعایت استاندارد بالا در کلیه فعالیت های آموزشی و پژوهشی، مهمترین دلیل این اعتماد و موفقیت دانشجویان دانشکده بوده است. ارتباط موثر این دانشکده با مجامع بین المللی، فرصت های مناسبی برای پیشبرد فعالیت های تحقیقاتی در کشورهای مختلف در قالب دوره های فرصت مطالعاتی و مشابه آن در اختیار دانشجویان قرار می دهد.

ارتباط موثر اعضای دانشکده با هسته های صنعتی و شرکت های دانش بنیان، و نیز ارائه مشاوره های تخصصی در بسیاری از پروژه های کلان کشور، فرصت های مناسبی برای اشتغال در بازار مهندسی در اختیار دانش آموختگان  قرار می دهد. نگرش بازار کار به دانش آموختگان دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان همواره مثبت بوده و این افراد از قابلیت جذب بالایی در پروژه های مختلف عمرانی برخوردار هستند، به طوری که بدون اغراق می توان گفت تحصیل در این دانشکده ضامن موفقیت دانش آموختگان در زندگی شغلی آنان است.  دانش آموختگان این دانشکده افراد موثری در بسیاری از پروژه های برجسته عمرانی کشور نظیر برج میلاد تهران، سدهای کارون، خطوط متروی کلان شهرها، هزاران کیلومتر از اتوبان ها و آزادراه های کشور و نیز هزاران پروژه خرد و کلان دیگر بوده و هستند.

هم اینک سالانه ده ها دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از دانشکده عمران فارغ التحصیل می شوند که بخش مهمی از نیروی متخصص مورد نیاز کشور را در حیطه مهندسی عمران تشکیل می دهند. اهداف فعالیت آن ها بسیار گسترده است و به دلیل شهرت خوب این دانشکده و تراز بالای آن در بین دانشگاه های کشور، حق انتخاب زیادی برای دانش آموختگانی وجود دارد که در قالب گرایش های شش گانه زیر در مقطع تحصیلات تکمیلی متناسب با نیازهای تخصصی کشور و علاقه ایشان فارغ التحصیل می شوند،

- گرایش سازه و مهندسی زلزله

- گرایش مهندسی و مدیریت منابع آب

- گرایش ژئوتکنیک

- گرایش سازه های هیدرولیکی

- گرایش محیط زیست

- گرایش راه و ترابری

 در یک نگاه کلی می توان محور های زیر را به عنوان زمینه های شغلی  رشته مهندسی عمران بیان نمود،

- طرحی و اجرای سازه هایی همانند انواع ساختمان ها، نیروگاه ها، پل ها و ...

- سازه های مرتبط با آب همانند سدها، اسکله ها، سکوهای دریایی و ...

- مدیریت منابع آب سطحی و زیرزمینی، خطوط انتقال آب، تصفیه خانه ها و ...

- حفظ محیط زیست با مدیریت فرایندهای مرتبط با آن همانند مدیریت دفع پسماند، تصفیه فاضلاب و ...

- مسائل مرتبط با حفر زمین همانند تونل ها، شالوده انواع بناها، خطوط مترو و ...

- کلیه ابنیه ارتباطی همانند جاده ها، خطوط راه آهن، فرودگاه ها و ...

تحت نظارت وف ایرانی