اطاعیه مهم در خصوص ثبت نام مقدماتی دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیمسال اول 1402-1401

ثبت نام مقدماتی به عنوان مرحله اول ثبت نام نیمسال اول1402-1401 در روزهای 25 و 26 اردیبهشت ماه 1401(یکشنبه و دو‌شنبه) انجام می شود و شرکت در آن برای کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی الزامی می باشد خواهشمند است با دقت کلیه مراحل را مورد توجه قرار داده و سپس اقدام نمایید.

مراحل ثبت نام

1. دانشجویان روز شنبه 24 اردیبهشت ماه 1401 لیست دروس قابل اخذ در ثبت نام مقدماتی را از طریق گزارش 51 مشاهده نمایند.
  2. پس از مشاهده دروس قابل اخذ در ثبت نام مقدماتی با هماهنگی اساتید راهنما، تغییرات مورد نظر را اعمال و سپس گزینه تایید ثبت نام را ابتدا دانشجو و پس از آن استاد راهنما اعمال نمایند.

تذاکرات مهم

الف) در ثبت نام اصلی فقط دانشجویانی مجاز به انتخاب واحد می باشند که در ثبت نام مقدماتی شرکت نموده و ثبت نام آنان توسط اساتید راهنما تایید شده باشد.

ب) پایان نامه، رساله، ارزیابی جامع و زبان نیاز به ثبت نام مقدماتی ندارد و در ثبت نام اصلی بایستی اخذ شود.

توجه: کليه دانشجويان داراي بدهي شهريه جهت جلوگيري از بروز مشكلات در فرايندهاي امتحانات پايان نيمسال و ثبت نام بايد هرچه سريعتربدهي قبلي خود را به طور کامل از طريق درگاه پرداخت الكترونيكي سيستم جامع گلستان تسويه نمایند.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه