اولین شماره از مجله دانشجویی پایا تنها نشریه اختصاصی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان

همراهان عزیز،

امروز مفتخریم و بر خود میبالیم که بعد از ماهها تلاش، اولین شماره از مجلهی دانشجویی پایا را با محوریت علمی، فرهنگی و اجتماعی تقدیم دیدگانتان میکنیم. پایا به عنوان تنها نشریهی اختصاصی دانشکدهی مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان شناخته میشود.

عناوین مقالاتی که در این فصلنامه خواهید خواند:

• دانشجویان مقطع کارشناسی مهندسی عمران در دیگر دانشگاههای جهان چه می آموزند؟
  • معرفی پروژهی مرکز همایشهای بین المللی اصفهان
  • دریچهای به مبحث پایش سلامت سازهها: مفاهیم و کاربردها
  • هرچقدر بخوره میچسبونم!
  • آیا داشتن شهری بدون پسماند امکانپذیر است؟
  • سایهی سنگین کرونا بر کلاسهای مجازی
  • تیر همبند در دیوار برشی همبسته

شما عزیزان میتوانید نسخهی الکترونیک نشریه را در 40 صفحه و بهصورت رایگان از طریق لینک زیر دانلود کنید:

لینک فایل

برای ارتباط با هیئت تحریریهی نشریه و خرید نسخهی چاپی، از طریق ایمیل نشریه به آدرس paya@of.iut.ac.ir در ارتباط باشید. همچنین، میتوانید ما را در شبکههای اجتماعی نشریه (صفحهی اینستاگرام و کانال تلگرام) به آدرس @payamagazine دنبال کنید. امید است که این نشریه با نگاه و نظرات شما وزین گردد.