مرکز کامپیوتر دانشکده مهندسی عمران از سال 1375 تاسیس شده است و به دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی عمران در زمینه سخت افزاری و نرم افزاری خدمت رسانی می نماید.

خدمات

- پشتیبانی و نگهداری شبکه های LAN، وایرلس و VPN

-رفع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کلیه ادوات اصلی و جانبی سیستمهای کامپیوتری

-پشتیبانی و رفع مشکلات کلیه سیستمهای کامپیوتری دانشکده (از جمله دانشجویان، اساتید و کارکنان)

-رفع اشکال استفاده از خدمات نرم افزاری و تحت شبکه دانشگاه جهت دانشجویان، کارکنان و اساتید محترم

- اجرای طولانی مدت برنامه کامپیوتری پروژه‌های تحصیلات تکمیلی در واحد پردازش مهندسی عمران (CECU)

مشخصات سخت افزاری امکانات موجود درسایت کامپیوتر :

2 عدد رک بهمراه سوئیچ ها

20 دستگاه رایانه در بخش کارشناسی

20 دستگاه رایانه در بخش تحصیلات تکمیلی

12 دستگاه رایانه پرقدرت در واحد پردازش مهندسی عمران (CECU)

16 عدد کامپیوتر در کلاس آموزشی

4  دستگاه پرینتر سیاه و سفید A4

1  دستگاه پرینتر سیاه و سفید A3

2 دستگاه اسکنر

رایانه های شخصی برای دانشجویان دکترا

دسترسی به شبکه اینترنت بی‌سیم (wifi) دانشکده برای دانشجویان و اساتید توسط  Access Point با نام IUTCITY  فراهم است.

برای دانشجویان دکتری ،کامپیوترهای مجزا در اتاق های مخصوص دانشجویان دکتری قرار گرفته است.

سالن سمینار دانشکده مهندسی عمران مجهز به تجهیزات ویدئو کنفراس برای برگزاری جلسات دفاع و سمینارهای از راه دور می باشد .

سرپرست سایت  كامپيوتر: آقای دكترنیما نورمحمدی

كارشناس سایت  كامپيوتر: خانم مهندس سهیلا فروغی