اطلاعیه تعیین استاد راهنمای دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 1400

اطلاعیه مهم

قابل توجه  دانشجویان محترم کارشناسی ارشد ورودی 1400

خواهشمند است دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 1400 به منظور تعیین و ثبت استاد راهنمای خود ، پس از هماهنگی  با اساتیدمربوطه و دریافت موافقت از آنها، با مراجعه به پیشخوان خدمت درسیستم گلستان (مراحل تعیین استاد راهنما در صفحه اول گلستان توضیح داده شده است) درخواست ثبت استاد راهنمای خود را حداکثر تا تاریخ 10 اردیبهشت ماه (1401/02/10)  ارسال نمایند. بدیهی است تعیین استاد راهنما برای تایید فعالیتهای آتی دانشجو الزامی بوده و عواقب مشکلات پیش آمده ناشی از عدم تعیین و ثبت استاد راهنما توسط دانشجو ، بعهده شخص دانشجو می باشد.

دانشجویان محترم موظف می باشند  تا تایید نهایی درخواست ، گردش کار را در سیستم گلستان بررسی نمایند.

با تشکر

تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی عمران