اطلاعیه مهم برای دانشجويان متقاضی كارآموزي در تابستان 1400

دانشجویانی می‌توانند  در کارآموزی تابستان 1400 شرکت نمایند که حداقل 95 واحد گذرانده باشند که قبلا لیست این دانشجویان منتشر شده است. در این دوره به علت شیوع ویروس کوید19، دوره کارآموزی 160 ساعت  می باشد.

دانشجویان متقاضی می‌توانند به طرق زیر کارآموزی خود را انجام دهند.

• حداکثر 50% مدت کارآموزی در دوره‌های فنی و حرفه‌ای مرتبط با رشته مهندسی عمران و با هماهنگی با مسئول ارتباط با صنعت دانشکده در یکی از مراکز معرفی شده توسط دانشگاه.
  • همکاری با مجریان طرح های بزرگ ارتباط با صنعت دانشگاه و با هماهنگی با مسئول ارتباط با صنعت دانشکده.
  • با ثبت‌ نام درسایت ملی كارآموزي به آدرس http://karamouz.irost.org. در این‌صورت باید کارآموز محل كارآموزي خود را به تاييد اداره فناوري و ارتباط با صنعت دانشگاه (شماره داخلی 2507) ومشخصات و شماره تماس خود را به آدرسroughani@of.iut.ac.irمسئول ارتباط با صنعت دانشكده  ایمیل نمائید..

•  محل‌های کارآموزی که از طرف دانشجویان کارآموز در نظر گرفته شده  و به تایید مسئول ارتباط با صنعت دانشکده رسیده‌اند.

گردش کار کارآموزی تابستان 1400

رديف

عنوان فعاليت

مهلت زماني

1

تماس از طریق پست الکترونیک  با  مسئول ارتباط با صنعت دانشکده (asadi@iut.ac.ir) جهت اخذ معرفی­نامه اولیه  به محل کارآموزی

تا 21 خرداد ماه

2

اخذ موافقت­نامه کارآموزی از محل مورد نظر و اعلام به مسئول ارتباط با صنعت دانشکده

تا اول تیرماه

3

ارسال معرفی­نامه نهایی به شرکت محل کارآموزی  و معرفی استاد راهنمای کارآموزی هر دانشجو

حداکثر تا تاریخ 12/4/1400

4

شروع دوره کارآموزی

تا حداکثر 1/5/1400

5

اعلام شروع كارآموزي با ارسال فرم مخصوص از طریق پست الکترونیک  به استاد راهنما

تا حداکثر 10/5/1400

6

آخرين مهلت اعلام انصراف و تقاضاي حذف از سيستم گلستان

تا حداکثر 29/5/1400

7

پايان دوره كارآموزي (4 هفته معادل 160ساعت طبق مقررات اعلام شده در برگه ماموریت)

تا حداکثر 6/6/1400

8

آخرين مهلت تحويل گزارش و فرم­های تکميل شده كارآموزي به استاد راهنمای کارآموزی

تا حداکثر  15/6/1400

* جهت دریافت اطلاعیه ­ها، دستورالعمل­ها و فرم­های کارآموزی به وب سایت https://civil.iut.ac.ir/fa/research بخش کارآموزی  مراجعه نمائید.

تذکر مهم:

• پس از تاریخ شروع کارآموزی، چنانچه دانشجو دوره کارآموزی را تکمیل ننماید و یا وظایف خود را در مهلت مقرر انجام ندهد، نمره ضعیف ( مردود ) در گلستان برای دانشجو ثبت خواهد شد.