اطلاعیه مهم درخصوص دفاع از پایان نامه و ارزیابی جامع پژوهشی

اطلاعیه مهم در خصوص دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد، رساله دکتری و ارزیابی جامع پژوهشی 2و1

قابل توجه دانشجویان محترم کارشناسی ارشد و دکتری

به اطلاع میرساند: تاریخ برگزاری و تنظیم جلسه دفاع برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری حداقل به مدت 15 روز کاری پس از تحویل موارد ذیل به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده می باشد:

1. فرم درخواست دفاع
  2. ثبت درخواست دفاع در پیشخوان خدمت سیستم گلستان

(دانشجوموظف است مراحل گردش کار درخواست دفاع در سیستم گلستان راتا پایان گردش ، تحت کنترل و بررسی داشته باشد و در صورت بروز مشکل یا عدم تایید ، پیگیری نماید)

1. ارسال فایل های نهایی توسط استاد راهنما
  2. درصورت برگزاری جلسه بصورت مجازی، ارسال لینک توسط دانشجو به ایمیل  higher.education@of.iut.ac.ir   الزامی میباشد.

"شایان ذکر است  بازه زمانی حداقل 15 روزه برای دانشجویان مقطع دکتری بعد از طرح درکمیته تحصیلات تکمیلی دانشکده منظور میگردد.

با تشکر

تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی عمران