انتخاب کتاب " طراحی سازه های فولادی " آقای دکتر ازهری به عنوان برترین های بيست و چهارمين دوسالانه جايزه كتاب اصفهان

در پایان بيست و چهارمين دوسالانه جايزه كتاب اصفهان، از  كتاب منتشر شده توسط آقای دکتر ازهری هیئت علمی دانشكده مهندسي عمران دانشگاه صنعتي اصفهان تقدير به عمل آمد.

كتاب "طراحي سازه هاي فولادي (مباحث لرزه اي) جلد7" كه توسط دكتر مجتبي ازهري و دكتر رسول ميرقادري در رشته مهندسي عمران به نگارش درآمده است، به عنوان اثر برگزيده بخش محتوا گروه علوم کاربردی و علوم خالص دو سالانه كتاب اصفهان معرفی و تجلیل شد.

گفتنی است: بيست و چهارمين دوسالانه جايزه كتاب اصفهان با هدف شناسایی و معرفی کتاب های برتر در حوزه های مختلف و ارج نهادن و تکریم پدیدآورندگان و تولید کنندگان این آثار، 19 دی ماه در در مجتمع فرهنگی هنری فرشچیان اصفهان برگزار شد.