جلسه مشترک با اعضای انیستیتو مدیریت آب دانشگاه اشتوتگارت و دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان

جلسه مشترک با پروفسور شونبرگر رئیس انیستیتو مهندسی بهداشت، کیفیت آب و‌مدیریت پسماند دانشگاه اشتوتگارت و آقای مهندس بهنام عسکری لاسکی همکار تحقیقاتی و مدیر اجرایی طرحهای فاضلاب از مشاور کاکس آلمان و همچنین با حضور آقای دکتر بهفرنیا ریاست دانشکده و آقایان دکتر امین زاده و دکتر طاهریون برگزار شد. در این جلسه از دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان دعوت شد تا به همراه دانشکده بهداشت دانشگاه تهران به عنوان همکاران علمی در پروژه ارتقا و بهبود برکه های تثبیت فاضلاب ایران و استفاده مجدد از پساب تصفیه شده مشارکت نمایند.این پروژه تحت حمایت و در راستای قرارداد عقد شده بین وزارت علوم و تحقیقات آلمان (BMBF) و وزارت علوم و تحقیقات ایران انجام خواهد شد.