درخشش كتاب دکتر امیر تائبی، استاد بازنشسته دانشکده عمران، در بيست و پنجمين دوسالانه كتاب اصفهان

انتشارات دانشگاه صنعتي اصفهان در بيست و پنجمين دوسالانه جايزه كتاب سال اصفهان موفق به كسب 5 عنوان كتاب در جمع 47 اثر منتخب اين جشنواره شد. در بين انتشارات برتر حوزه فني و مهندسي استان اصفهان،  5 عنوان كتاب از اساتيد و پژوهشگران دانشگاه صنعتي اصفهان به چشم مي خورد كه توسط مركز نشر اين دانشگاه درسالهاي97 و 98 منتشر شده است.

عضو هيات علمي بازنشسته دانشكده مهندسي عمران، دكتر امير تائبي، با تاليف كتاب تخصصي "كيفيت آب، مباني و محاسبات"  حائز عنوان منتخب دوسالانه كتاب اصفهان گشتند كه به دانشگاه صنعتي اصفهان اهدا شد.

گفتني است بيست و پنجمين دوره كتاب سال اصفهان با هدف شناسايي و معرفي كتابهاي برتر در حوزه هاي مختلف و ارج نهادن و تكريم پديدآورندگان و توليد كنندگان اين آثار 19 بهمن ماه در هنرستان هنرهاي زيباي اصفهان برگزار شد.